Gastronomia

GANES DE:cuina d’aquí, ostres i tapes
PREU: de 36 a 50 €.
HORARIS : obert del dijous al migdia fins al diumenge migdia d’abril al 15 de juny i del 15 de setembre a finals de novembre. Obert els 7 dies de la setmana de juny a setembre, excepte el dilluns al migdia.
COM ARRIBAR-HI: Camí de Valmy – Argeles de la Marenda (66700)
TEL: +33 4 68 95 95 25

Quin plaer d’assentar-se a la terrassa a l’ombra dels parasols del Castell de Valmy. Deixeu-vos captivar per la bellesa del conte de fades del castell que domina les vinyes suaument inclinades fins a la Mediterrània, que estén el seu blau per sobre de l’infinit. Des de la part alta d’aquesta casa penjada a la part alta del turó, els ulls estan plens d’un horitzó amb esplendor atemporal. Per tant, en aquest marc encantador hom es pot instal.lar a la gran terrassa o a la sala decorada per assaborir la vida del castell a preu democràtics.

En els plats trobem una cuina  fusió d’inspiració ibèrica. Tot està ben desenvolupat i presentat amb gust. No hi ha cap carta, sinó una proposta de 3 menús que es renoven cada setmana, de manera que no podem citar els plats, sinó anar amb confiança.

Ja fa dos anys que la taula Valmy ofereix una fòrmula excel.lent de tapas i ostres , que és un èxit en les nits d’estiu. Aquesta és l’oportunitat perfecta per degustar els vins de Valmy que estan disponibles en vins dolços naturals, blancs, vermells i rosats i es venen a preus celler.

Una adreça romàntica per a una escapada agradable per a dues persones.