1. Quins són els dies d'arribada possibles ?

Podeu reservar una parcel·la d’acampada a partir d’un mínim de 3 nits amb opció lliure el dia d’arribada i sortida. Els lloguers estan disponibles per setmana completa de dissabte a dissabte o de diumenge a diumenge.

2. És possible de reservar un lloguer per un sojorn curt ?

Les nostres reservacions de lloguers es prenen a la setmana a partir del dissabte o del diumenge. És possible de reservar per un sojorn curt (2 nits com a mínim) a partir de la data d’obertura del càmping pel començament de la temporada i a mesura en funció de les possibilitats que queden.

3. Què passa si arribem tard el dia d'arribada ?

Les arribades són normalment fixades a 12 hores al càmping i a 16 hores pels lloguers. La recepció es tanca a les 19 hores fora de temporada i a les 21 hores a la temporada alta. Més tard, si presenteu la vostra carta d’identitat, les claus de la vostra habitació i el número del vostre emplaçament us seran remesos pel servei d’acolliment de nit. En aquest cas, les formalitats es fan l’endemà matí a l’acolliment. Atenció, cap entrada de vehicle no serà possible després de 23 h 30.

4. A quina hora es pot arribar al més tard possible? A quina hora es pot marxar més aviat?

La circulació és autoritzada al càmping de 7 hores a 23hores30. Tanmateix si aparqueu el vostre vehicle al pàrquing d’acolliment la vigília al vespre podreu, com us vagi bé, partir de nit o entrar a peu en el càmping.

5. Quins són els tipus de pagament que accepteu ?

Acceptem les cartes de banc VISA, Mastercard, American express, diners efectius,  per les reservacions.

6. Quan cal saldar el sojorn ?

Per tal de facilitar les formalitats d’arribada i proposar-vos un acolliment de qualitat el saldo del sojorn s’ha de pagar com més tard 30 dies abans de la vostra arribada.

7. Podem escollir el nostre emplaçament / el nostre mobil-home ?

Sí, i això gratuïtament ! Us demanem tanmateix d’expressar-vos sobre 2 o 3 llocs classificats per ordre de preferència. Per si cal fer un ajustament a les necessitats del planning de les reservacions. Pel que fa a l’escolliment d’un emplaçament de càmping les dimensions exactes de la vostra instal•lació seran determinants per proposar-vos les diferents possibilitats.

8. És possible d'instal.lar una tenda al costat del nostre mobil-home?

No acceptem pas la instal•lació d’una tenda al costat dels nostres lloguers.

9. Quantes persones són admeses als emplaçaments i als lloguers ?

El nombre màxim de persones autoritzades als emplaçaments és 6 i el nombre màxim de persones pels lloguers dependrà de la capacitat màxima del lloguer.

11. Hem de dur els llençols ?

No es proporcionen llençols excepte per als lloguers de serveis PREMIUM i PALACE on es proporciona roba de la llar de cotó (llençols i tovalloles de bany).

Podreu seleccionar llençols d’un sol ús en reservar online i també tindreu la possibilitat de comprar-los aquí mateix  (15 euros/joc de llençols d’un sol ús per a 2 persones i 10 euros/joc de llençols d’un sol ús per a 1 persona).

No es proporcionen tovalloles de bany i no es poden llogar.

Tots els lloguers inclouen coixins, mantes o edredons.

10. Quants vehicles són admesos per cada emplaçament ?

Autoritzem un vehicle per emplaçament. Si es demana i segons la configuració de l’emplaçament, un segon vehicle pot ser autoritzat amb un complement tarifari.

12. Hi ha televisors, neveres i kits per a bebès opcionals ?

A el mobile home Palace s’ofereix un televisor. No proposem la TV i nevera en opció, podem posar-vos en relació amb una persona que en proposa el lloguer.

Lloguem el conjunt d’elements per a bebè (canviador, bressol, trona, banyera) si hom ho demana, disponible per a tothom, lloguer o càmping: 8 € al dia o 3 € per article al dia.

13. Proposeu caixes fortes?

A la recepció proposem caselles individuals reforçades que es tanquen amb clau. Llur accessibilitat segueix els horaris de la recepció.

14. Les barbacoes son autoritzades ?

Soles les barbacoes de gas són autoritzades al càmping, i els focs de carbó o de flamarada no són pas tolerats. Per tots els lloguers  una barbacoa és a disposició, i la primera recàrrega és oferta.

15. Els gossos són admesos ?

Sí, els gossos són admesos en el càmping i en certs locatius. (en el límit de 2 per família) Cal portar-los lligats i vacunats (heu de portar el carnet de vaccinació omplert) Els gossos de primera i de segona categoria no són pas acceptats. Els gossos són tolerats a la Caleta n°1 i també sobre les platges properes del càmping.

16. S'accepten menors d'edat que no són acompanyats per adults ?

Acceptem menors en la mesura en què per cada menor present hi ha un major d’edat amb autorització dels pares. El caràcter familiar del nostre establiment és recordat a tots els grups desaparellats (grups de joves en particular) sobre el deure de cadascú en matèria de veïnatge (sorolls, netedat…). Si no es respecten aquestes regles, hi ha exclusió sense reembossament.

17. És possible de rebre visites ?

Sí per una visita de menys de 2 hores. En aquest cas és gratuïta. Més enllà de dues hores i fins al final del dia, hi ha una tarifa de visitant: 7 euros per adult i 4 euros per infant us seran facturats (l’accés al parc aquàtic no és autoritzat).

18. Quant costa la taxa de sojorn, i quan s'aplica?

La taxa de sojorn és deguda per tota persona de més de 18 anys (0,86 euros per persona) de l’obertura al tancament del càmping.

19. Què és l'ecoparticipació, i quant costa ?

La nostra explotació és sotmesa a unes taxes de recursos naturals i de tractament de les deixalles. Es tracta d’una repercussió pressupostària que té valor de sensibilització (0,34 euros per persona i per dia).

20. Què és un emplaçament autocaravana ?

Els emplaçaments especials autocaravana són construïts amb formigó i ofereixen també una taula per a pícnic amb bancs.

21. A quines dates hi ha animació?

Per tal de proposar-vos unes vacances descansades no proposem animacions al vespre. Les activitats esportives gratuïtes (Aquagim, excursions, ioga, stand de paddle…) són proposades al llarg de la temporada.

22. A quines dates hi ha el club per a infants ?

El club dels infants (5 a 12 anys) funciona durant les vacances escolars.
El 2024, el club per a nens funcionarà del 08 d’abril al 03 de maig, del 07 de juliol al 30 de agost i del 21 d’octure al 1 de novembre .

23.Les piscines són escalfades?

Disposem d’una darse balneo i d’una darse per a nedar, totes dues escalfades des de l’obertura del càmping.

24. Haig de tenir un vestit de bany o uns pantalons curts per utilitzar el parc aquàtic?

El vestit de bany és exigit. Per raons d’higiene els pantalons curts de bany són prohibits.

25. El parc aquàtic és accessible a les persones exteriors al càmping?

El parc aquàtic no és pas accessible a les persones exteriors al càmping.

26. Presteu material esportiu ?

Sí i gratuït. És possible demanar en préstec clubs de minigolf, raquetes de pàdel, tennis, tennis de taula, pilotes (bàsquet, voleibol o futbol), sense oblidar la petanca !

27. Proposeu el WIFI al càmping ?

El càmping és cobert per la WIFI, però l’accés a la xarxa es fa mitjançant l’atribució d’una contrasenya. Diverses tarifes són proposades, decreixents segons la duració (20 euros per setmana).

28. Disposem d'una sala de televisión ?

Si, a la nostra Club House. Aquesta biblioteca, sala de reunions, i zona de teletreball està equipada amb una gran pantall, connexión Wi-Fi i aire condicionat.