Piscina i Mar

Un càmping en vora de mar amb piscina entre Argelès-sur-Mer et Collioure

El nostre Parc aquàtic

« VERITABLE ESPAI DE RELAXACIÓ, amb gandules equipades de matelassos»

Compost de 2 piscines amb Balnéo i 2 tobogans, el parc aquàtic és un espai familiar que podrà satisfer els petits com els més grans. Verdader espai de descans, la piscina Balnéo li permetran relaxar-se en un marc verdejant a la decoració mineral i luxuriant. Les nostres piscines escalfades li garanteixen banys tota la temporada.

Els nostres socorristes li asseguren un bany en tota seguretat i ofereixen la possibilitat de prendre cursos de natació.

Per a mesures d’higiene, volem recordar-li que els pantalons curts de bany són prohibits en els banys. El banyador és exigit.

Mar i Platges privades

« El nostre càmping beneficia d’una situació ideal i única sobre la regió : un càmping en vora de mar amb les seves platges privades. »

Entre Collioure i el seu poble de pintors, Argelès i les seves animacions, a alguns centenars de metres de la platja del RACOU i al costat de la reserva natural marina de Cerbère Banyuls, el paradís dels submarinistes, serà a ple cor de la costa rocosa i té un accés directe des del nostre càmping a una vora de mar d’una bellesa rara : cales i platges privades només per a vostè.

Oblidi el cotxe i descobreixi caminant les nostres platges privades accessibles únicament des del càmping o pel mar. Aquesta vora de mar és poc freqüentada i propícia al bany, a l’ociositat, al submarinisme, a la pesca, a la pesca submarina…

Aprofiti la nostra base nàutica: explora la Mediterrània en caiac directament des del càmping, embarca’t sota l’aigua en sea scooter o allibera la teva ànima de surf iniciant-te al stand-up-paddle,