L’equip les Criques de Porteils

Pascale

Recepcionista

amb mi fa temps, Pascale trobarà sempre la solució i us escoltarà amb atenció. Regular i molt professional, molt present, fa el lligam entre els equips.

Thomas

Recepcionista en cap adjunt

Thomas va arribar el 2013. El seu professionalisme, la seva atenció, el seu sentit de la relació amb els nostres clients són els seus atots. Apassionat de fotografia.

Doreen

recepcionista

La més catalana de les alemanyes. Amb mi d'ençà del 2006, Doreen és una molt bona recepcionista, molt polivalent, regular i metòdica, és un element fort de l'equip.

Eric

Responsable dels espais verds

El més vell collaborador de les Caletes de Portells. La discreció de l'Eric només es pot comparar amb la seva total dedicació i la seva perfecta coneixença del càmping. És també motorista i esportiu.

Romain

Jardiner, acomodador, tècnic...

Romain té molts recursos. És amb nosaltres fa diverses temporades. Romain somriu sempre i és sempre disponible pels nostres clients i pels seus col.legues. És fanàtic de futbol al país del rugbi... però és el seu únic defecte.

Jean

Servei tècnic

Rei del bricolatge i excel•lent fuster, aquest català d'arrels sempre troba solucions.

Stéphanie

Governanta

D'ençà del 2006 Stéphanie treballa al manteniment perfecte del càmping. Eficaç, discreta i professional, aquesta catalana de soca-rel és un element important de l'equip.

Bernard

Agent d'acolliment de nit

Originari de Nancy però català d'adopció, Bernard, amb el seu professionalisme, la seva amabilitat i el seu rigor us assegura nits tranquil•les. Li agrada fer servei i és apreciat de tot l'equip

Olivier

Responsable del parc aquàtic

Amb mi d'ençà del 2009, Olivier i el seu equip us proposa darses i platges en estat perfecte tota la temporada. Competent, polivalent i regular, Olivier és un antic esportista d'alt nivell ara feliçment reconvertit al càmping.

Marie-Pierre

Mestra de natació

Amb nosaltres d'ençà del 2013, Marie-Pierre, de l'Alta Savoia us donarà bon temps amb totes les activitats aquàtiques que proposa. Conscienciosa, entusiàstica, enèrgica i regular, és sempre activa i apreciada pels seus col.legues i per tots els clients. Gràcies Marie-Pierre.

Ellen

Recepcionista en cap

Una holandesa amb l'accent de la nostra bella regió. Amb mi des de fa 10 anys, Ellen parla gairebé totes les llengües europees! És una perla i és molt apreciada per tots vosaltres i per els seus companys.

Victor

Assistent de direcció

Motivat i polivalent, Victor estarà especialment present a la recepció, però també al càmping pera garantir la regularitat de la qualitat de les seves vacances.

Mario

paleta

Originari de Portugal, ja fa uns quant anys que Mario és el nostre paleta. Conscienciós, s'ocupa del jardí durant la temporada i així tot el càmping està ben mantingut.