Benvinguts al càmping les Criques de Porteils*****

 

En un món a part, el càmping Les Criques de Porteils és un càmping 5 estrelles situat a alguns cables de Collioure i a 3 km del municipi d’Argelès-sur-Mer. Un indret d’excepció, únic per als aficionats de càmpings de luxe, de càmpings 5 estrelles en un lloc molt preuat de la nostra costa rocosa. És una meravella, una raresa al departament : un càmping de luxe, un càmping 5 estrelles entre Collioure Argelès-sur-Mer, lluny de la multitud de l’estiu i con la seva dolçor de viure.

Sota el sol del Mediterrani i a prop de la reserva natural marina de Cerbère Banyuls, el nostre càmping a la vora del mar és l’indret ideal per aprofitar d’un sojorn en un marc amb tota comoditat a només alguns minuts a peu del típic poble de Collioure on luxe i simplicitat s’harmonitzen i ben a prop d’Argelès-sur-Mer i dels seus comerços regionals.

Des de l’obtenció de les 5 estrelles, no relaxem els nostres esforços en matèria de serveis i d’equipaments. Satisfer-lo és, i quedarà la nostra prioritat!

En la regió de Collioure i Argelès-sur-Mer, sabrem fer de les seves vacances un moment inoblidable, nosaltres, catalans, orgullosos de les nostres arrels i orgullosos de compartir un tros de la nostra palleta implantada al Rosselló.

Li proposem una àmplia gamma d’emplaçaments de càmping i una novetat més aviat insòlita per als amorosos de la naturalesa així com dels mobile homes i bungalows.

El plànol del càmping Les Criques de Porteils

 

El plànol del càmping Les Criques de Porteils en detall:  Vacances en càmping 5 estrelles, luxe, a la vora del mar.

Plànol d’accés al Càmping

 

Com venir al càmping Les Criques de Porteils, càmping 5 estrelles situat entre Argelès-sur-Mer et Collioure ?

L’accés des de l’autopista A9 és senzilla i li permetrà evitar la travessia de Perpinyà. Prendre la sortida n°43 – El Boulou, seguir Argelès-sur-Mer, després D 914, direcció Collioure – Sortida 13 : «Collioure par la corniche».

Després d’alguns centenars de metres, giri a la dreta a l’hotel del Golfe, direcció càmping

Fins a Perpinyà, i després tren fins a Collioure. El càmping és a 2kms de l’Estació.

Aeroport de Perpinyà-Rivesaltes després Taxi

N42°32’5,665” E3°4’12,666”

Acollida de les Persones a Mobilitat Reduïda

 

Per tal d’assegurar la millor acollida possible als nostres clients de mobilitat reduïda, li proposem serveis i equipaments adaptats:

  • El nostre personal ha seguit una formació per facilitar-li la vida al càmping.
  • Tots els nostres edificis que reben públic són equipats amb rampes permetent l’accés a les persones de mobilitat reduïda.
  • Tots els nostres emplaçaments càmping per a tendes i caravanes són accessibles.
  • Li proposem dues cabines sanitàries equipades amb una dutxa, amb un lavabo i amb un bany conformes a les normes, amb do de clau a la recepció per a una major comoditat.

L’Art del Servei

 

L’art del servei en un càmping 5 estrelles, luxe a vora de mar!
La disponibilitat : el nostre saber fer!

Per a una acollida sempre més personalitzada, el nostre equip posa el seu saber fer a la seva disposició per garantir-li un sojorn de qualitat a l’altura del nostre càmping 5 estrelles, lloc excepcional situat entre Argelès-sur-Mer i Collioure.
Us recordem que acollim i acceptem els gossos en càmping i en certs locatius (excepte les categories 1 i 2).

La botiga

 

Un equip disponible l’acull tots els dies i li proposa:

  • el racó adrogueria,
  • la premsa,
  • el forn,
  • els articles de platja i records tota la temporada.

RESTAURANT AMB VISTES

 

Una vista increïble sobre Argelès-sur-Mer des de la terrassa panoràmica del restaurant sobre les nostres boniques.

Una cuina que celebra els productes del mar i del terrer. Assaboreixi les seves entrades gormandes i refrescants, les carns i els peixos a la brasa, els seus deliciosos plats, postres catalans i els seus vins regionals seleccionats amb cura.

Per als més gormands, la temporada serà subratllada de cites amb sopars a temes…

Una petita gana després del bany?
El restaurant l’acull amb la seva carta taverna: hamburguesa «casa», fish & chips, pastisseries…i sense oblidar una àmplia tria de plats per a endur-se!

El restaurant està obert durant tota la temporada.
És necessària una reserva; La reserva de restaurant no dóna accés a les piscines, platges i totes les instal·lacions del càmping.