Activitats

Atraiem la seva atenció sobre la sencera gratuïtat de totes aquestes  prestacions.

Descans en família

Oferim un programa variat d’activitats gratuïtes i moments de relax. Des de tallers artístics fins al club infantil, les nits de barbacoa en temporada alta i totes les nostres instal·lacions esportives, el càmping Les Criques de Porteils ha pensat en tothom, jove i gran.

Els tallers artístics de Sophie

Sophie, la nostra monitora, l’inicia a diferents tallers, per als petits i els grans el BODI PAINTING (pintura sobre cos), el LAND-ART (art ecològic i efímer), el maquillatge sobre cara, el treball al carbonet i l’escultura en cartó pedra. Totes aquestes animacions es desenvolupen en un paratge d’excepció a vora del mar, sobre les nostres platges privades.

Esport

Aquagim, bebè nedador, aquazen, pràctica del golf, del ping-pong, del tennis, del pàdel, del minigolf, del basquetbol, de la petanca, terreny multiesports, equipaments de fitness exteriors, iniciació gratuïta al stand-up paddle, al ioga; la cita és donada en una de les nostres platges privades. Les nostres excursions amb guia partint del càmping per tal de descobrir la nostra bella regió i vistes rars sobre Cotlliure i Argelers de la Marenda

El club nens

El club nens del Càmping Les Criques de Porteils ofereix als seus nens de 5 a 12 anys un panell d’activitats que els encantaran i els hi permetran trobar altres nens : maquillatge, jocs esportius, terrisseria…

El club acull els vostres fills del dilluns al divendres durant les vacances escolars. Sophie es farà un plaer d’ocupar-se d’ells.

La base nàutica

Ganes de sensacions, d’explorar la Mediterrània: aneu a la base nàutica del càmping!

Descobriu el stand-up-paddle durant les nostres iniciacions gratuïtes supervisades per professionals diplomats i gaudiu dels nostres lloguers de caiac, SUP i SEASCOOTER per descobrir nous horitzons, el Racó, la Costa Vermella i Cotlliure venint del mar.