Activitats

Descans en família

Oferim un programa variat d’activitats gratuïtes i moments de relax. Des de tallers artístics fins al club infantil, les nits de barbacoa en temporada alta i totes les nostres instal·lacions esportives, el càmping Les Criques de Porteils ha pensat en tothom, jove i gran.

Els tallers artístics de Sophie

Sophie, la nostra monitora, l’inicia a diferents tallers, per als petits i els grans el BODI PAINTING (pintura sobre cos), el LAND-ART (art ecològic i efímer), el maquillatge sobre cara, el treball al carbonet i l’escultura en cartó pedra. Totes aquestes animacions es desenvolupen en un paratge d’excepció a vora del mar, sobre les nostres platges privades.

Atraiem la seva atenció sobre la sencera gratuïtat de totes aquestes  prestacions.

El club nens

El club nens del Càmping Les Criques de Porteils ofereix als seus nens de 5 a 12 anys un panell d’activitats que els encantaran i els hi permetran trobar altres nens : maquillatge, jocs esportius, terrisseria…

El club acull els vostres fills del dilluns al divendres durant les vacances escolars. Sophie es farà un plaer d’ocupar-se d’ells.

Esport

Aquagim, bebè nedador, aquazen, pràctica del golf, del ping-pong, del tennis, del pàdel, del minigolf, del basquetbol, de la petanca, terreny multiesports, equipaments de fitness exteriors, iniciació gratuïta al stand-up paddle, al ioga; la cita és donada en una de les nostres platges privades. Les nostres excursions amb guia partint del càmping per tal de descobrir la nostra bella regió i vistes rars sobre Cotlliure i Argelers de la Marenda

La base nàutica

Ganes de sensacions, d’explorar la Mediterrània: aneu a la base nàutica del càmping!

Descobriu el stand-up-paddle durant les nostres iniciacions gratuïtes supervisades per professionals diplomats i gaudiu dels nostres lloguers de caiac, SUP i SEASCOOTER per descobrir nous horitzons, el Racó, la Costa Vermella i Cotlliure venint del mar.