SEMINARI DE DANSA CAMPING 5 ÉTOILES ENTRE ARGELèS-SUR-MER ET COLLIOURE

 

El càmping Les Criques de Porteils ofereix una sala de reunions per a 50 persones. Allà hi podreu organitzar els vostres seminaris, conferències i reunions de negocis.

La sala de reunions gaudeix d’una ubicació excepcional dins del càmping. Treballareu amb total serenor en un entorn idíl·lic. Aire condicionat, videoprojector, pantalla ampla, Wi-Fi exclusiv… tot ha estat pensat per facilitar-te el teu esdeveniment.

Llista d’equips disponibles:

  • Videoprojector 
  • Pantalla ampla
  • Wi-Fi
  • Micròfon
  • Cables HDMI
  • Aire acondicionat….

Organitza el teu esdeveniment corporatiu al Càmping Les Criques de Porteils i gaudeix del servei del restaurant del càmping. Dinar al restaurant o lliurament dels vostres dinars per emportar a la sala de reunions, depèn de vosaltres. Et proposaran menús adaptats al teu pressupost, als teus desitjos.

Allotja’t al Càmping en lloguers amb vistes al mar o a la muntanya, és la prolongació de les vacances. Un lloc ideal per organitzar reunions d’equip i de cohesió.

Els nostres equips també us oferiran una llista de possibles activitats del càmping: iniciació al stand-up paddle, excursions amb guia, excursions diàries per descobrir la nostra bonica regió, iniciació al submarinisme, classes de ioga… tindràs moltes opcions per satisfer els teus equips i guardar un excel·lent record de la teva estada amb nosaltres.

Per a qualsevol sol·licitud, cotització de preus i disponibilitat, ompliu el següent formulari: