ELS EMPLAÇAMENTS AL CÀMPING
LES CRIQUES DE PORTEILS

L’EXPERIÈNCIA A L’AIRE LIBRE

 

Entre Argelers de la Marenda i Cotlliure, al càmping Les Criques de Porteils, teniu a la vostra disposició una àmplia selecció de parcelles per a tendes, caravanes o autocaravanes.

Parcelles tradicionals amb electricitat i parcelles Premium amb totes les comoditats. Parcelles de formigó per a autocaravanes i parcelles especials per a motoristes o ciclistes tot passant per la nostra Cabana estrella original i la comoditat de les installacions sanitàries individuals …

Tot hi és per oferir-vos una experiència única sota el sol de la Mediterrània.

EMPLAÇAMENTS TRADICIONALS

 

Parcella tradicionals a la vora del mar o a la muntanya segons la nostra disponibilitat.

Cada parcella ve amb electricitat (10 amperes).

EMPLAÇAMENTS PREMIUM AL COSTAT DE LA MUNTANYA

 

Parcella de 120 a 180 m², situat al vessant de la muntanya.

Cada parcella ve amb electricitat (10 amperes). Al lloc trobareu una taula de pícnic y  una cabana que conté cadires relax i una nevera de sobretaula.

EMPLAÇAMENTS PREMIUM AL COSTAT DE LA MAR

 

Parcella de 120 a 180 m², situat a la vora del mar.

Cada parcella ve amb electricitat (10 amperes). Al lloc trobareu una taula de pícnic y  una cabana que conté cadires relax i una nevera de sobretaula.

EMPLAÇAMENT PREMIUM SANITARI INDIVIDUAL AL COSTAT DE LA MUNTANYA

 

Parcella de 120 a 180 m², situat al vessant de la muntanya.

Cada parcella ve amb electricitat (10 amperes). Al lloc trobareu un bloc de sanitari individual (dutxa, WC, lavabo, lavabo exterior, mirall i calefacció) una taula de pícnic y  una cabana que conté cadires relax i una nevera de sobretaula.

UNA CABANA ESTRELLA

 

Amb molta originalitat, feu càmping “Nature”, de cara a la mar Mediterrània  i dormiu a sota les estrelles en aquesta estructura encimbellada de fusta i tela amb un racó menjador a sota.

Accessible per una escala i situat a primera línia de cara a la mar, dormiu en un terra de fusta amb capacitat per a 2 matalassos de 190cm x 90cm i gaudiu del cel i la nit estelada gràcies al seu sostre transparent.

Aquest allotjament està disponible per una nit. (amb electricitat de 10 amp)

SANITARI INDIVIDUAL

 

Per a una estada amb més comoditat iintimitat, oferim dos nous serveis sanitaris privats. Aquestes cabines (N° S1 i S2) es troben al costat de l’edifici sanitari principal.

Les cabines estan equipades amb dutxa, WC, lavabo, lavabo exterior, mirall i calefacció i es poden reservar per a totes les categories de parcel·les.

OFERTES ESPECIALS

Les nostres tarifes emplaçaments càmping per a una estada entre Argelès-sur-Mer i Collioure comprenen: 1 aparcament per a 1 vehicle + les nostres prestacions gratuïtes.

Despeses suplementàries: només la taxa de sojorn i l’eco participació són obligatòries.

  • Taxa de sojorn: 0.86€ per dia i per persona de + 18 anys.
  • Eco participació: 0.34€ per dia i per persona.

* Totes les nostres promocions càmping són fora de taxes de sojorn, fora d’éco-participació i fora de despeses de reserva.

** Les nostres promocions càmping no són acumulables.

Del 22/03 al 05/07 i del 31/08 al 02/11
a partir de 8 nits i més Reducció
-10%
Del 22/03 al 05/07 i del 31/08 al 02/11
a partir de 14 nits i més Reducció
-20%