Els Emplaçaments al Càmping les Criques de Porteils

Entre Argelers de la Marenda i Cotlliure, al càmping Les Criques de Porteils, teniu a la vostra disposició una àmplia selecció de parcel·les per a tendes, caravanes o autocaravanes.

Parcel·les tradicionals amb electricitat i parcel·les Premium amb totes les comoditats. Parcel·les de formigó per a autocaravanes i parcel·les especials per a motoristes o ciclistes tot passant per la nostra Cabana estrella original i la comoditat de les instal·lacions sanitàries individuals

Tot hi és per oferir-vos una experiència única sota el sol de la Mediterrània.

Les Criques de Porteils oferta :

UBICACIONS TRADICIONALS (AMB ELECTRICITAT DE 10 AMP)

Una àmplia gamma de parcel•les per a tendes, caravanes, autocaravanes i motos repartides costat mar o costat muntanya (costat del mar, les zones “Ouille”, “Criques” i “Racou”; costat muntanya, les zones “Alberes”, “Madeloc” i “Valmy”). Per a més comoditat, hi ha instal•lacions sanitàries individuals opcional disponibles per a aquesta categoria.

UBICACIONS PREMIUM (AMB ELECTRICITAT DE 10 AMP)

Parcel·la de 120 a 180 m², a la vora del mar o a la muntanya amb Wi-Fi. Al lloc trobareu una taula de pícnic y  una cabana que conté cadires relax i una nevera de sobretaula.
Per a més comoditat, hi ha instal·lacions sanitàries individuals opcional disponibles per a aquesta categoria.

Emplaçament dins el camping

Ubicacions PREMIUM amb SANITARI INDIVIDUAL (amb electricitat 10 amperes)

Parcel·la de 120 a 180 m², a la vora del mar o a la muntanya amb Wi-Fi. Al lloc trobareu un bloc de sanitari individual (dutxa, WC, lavabo, lavabo exterior, mirall i calefacció) una taula de pícnic y  una cabana que conté cadires relax i una nevera de sobretaula.

Emplaçament dins el camping

UNA CABANA ESTRELLA (AMB ELECTRICITAT DE 10 AMP)

Amb molta originalitat, feu càmping “Nature”, de cara a la mar Mediterrània  i dormiu a sota les estrelles en aquesta estructura encimbellada de fusta i tela amb un racó menjador a sota. Accessible per una escala i situat a primera línia de cara a la mar, dormiu en un terra de fusta amb capacitat per a 2 matalassos de 190cm x 90cm i gaudiu del cel i la nit estelada gràcies al seu sostre transparent. Aquest allotjament està disponible per una nit. Per a més comoditat, hi ha instal·lacions sanitàries individuals disponibles per a aquesta categoria.

SANITARI INDIVIDUAL

Per a sempre satisfer els requisits sanitaris i per a una estada amb més comoditat iintimitat, oferim dos nous serveis sanitaris privats.

Les cabines estan equipades amb dutxa, WC, lavabo, lavabo exterior, mirall i calefacció i es poden reservar per a totes les categories de parcel·les.

Sanitaires individuels
Sanitaires individuels
Sanitaires individuels