les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-LAC-DE-LA-RAHO

Estany de Vilanova de Raó

El nostre pulmó verd a les portes de Perpinyà Els estanys de Vilanova de Raó es troben als municipis de Vilanova de Raó, Bages, Montescot i Pollestres. Creats en els anys 70 per motius hidràulics, aquests espais es gestionen en acord amb els principis del desenvolupament sostenible.

les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-PALAIS-DES-ROIS-DE-MAJORQUE

Palau dels Reis de Mallorca

  Un palau medieval en una ciutadella moderna Situat al cor de Perpinyà, aquest palau medieval va ser durant gairebé un segle el centre de l’efímer regne de Mallorca.

les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-CHATEAU-ROYAL-COLLIOURE

Castell Reial de Cotlliure

  La residència d’estiu dels reis catalans Construït a principis de l’Edat Mitjana per protegir el poble de Cotlliure i el seu port natural, el castell va albergar els seus senyors feudals abans que els reis catalans en fessin una escala durant els seus viatges a ultramar.

les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-CERET

Céret

L’època de les cireres, i de l’art modern Ceret a l’ombra dels seus plàtans centenaris. Una petita ciutat en la qual la modernitat i la tradició estan íntimament lligades. Tot aquí és Mediterrània: cultura ancestral, traçant les línies d’una civilització generosa, nodrida pel sol, la llum i els colors.

les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-LAC-DES-BOUILLOUSES

Estany de la Bullosa

Pesca i senderisme a les muntanyes altes El lloc catalogat Estany de la Bullosa, al peu del massís del Carlit, ofereix paisatges excepcionals d’alta muntanya.

les-criques-de-porteil-notre-region-decouverte-PAULILLES

L’ansa de Polilles

L’ansa de Polilles, una joia de la costa catalana. Situada a la localitat de Portvendres en direcció de Banyuls, envoltat de les famoses vinyes de Banyuls-Cotlliure, l’Ansa de Polilles és una de les més boniques de la costa catalana.

Cerbere

Cerbera Banyuls

Vida aquàtica Situat al cor de la costa de Vermella, el Parc Natural Marí és un lloc excepcional on el relleu submarí reflecteix el relleu muntanyós de la costa, que s’estén per 6,5 km entre Banyuls de la Marenda i Cervera.